virusvrijelucht.nl.jpg

Met onze unieke gepatenteerde technologie creëert u

een veilige omgeving voor uzelf, uw personeel en klanten!

INBOUW UNITS

Ook in grotere ruimtes waar veel mensen samen komen, zoals kantoorgebouwen, de metro of bus, is het belangrijk om zuivere lucht in te ademen. Onze luchtreinigers werken met de gepatenteerde PHI (Photo Hydro Ionisatie) luchtzuiveringstechnologie. Door deze cellen worden oxidanten gegenereerd die zich door de ruimte verspreiden en op zoek gaan naar in de lucht aanwezige micro-organismen (bacteriën, virussen, schimmels, gassen en geuren ). Deze verontreinigingen worden in fracties van seconden afgebroken en omgezet in zuurstof en waterstof. De luchtreinigers worden toegepast in luchtkanalen, airconditioningsystemen, verwarmings en ventilatiesystemen.

Deze worden geïnstalleerd door een erkende installateur. Zo voorkomt u kruisbesmetting en creëert u een veilige leefomgeving voor uzelf, uw personeel en uw klanten.

VVA-PHI CEL.png

De PHI CELL GUARDIAN AIR is ontworpen voor plaatsing in de behuizing van luchtkanalen.

De PHI-Cell is een luchtreiniger die door middel van bipolaire ionisatie van kiemdodend UV-licht 

hydro-peroxiden aanmaakt die oxideren met alle aanwezige bacteriën, virussen en schimmels en deze omzetten in waterstof en zuurstof.

Installatie.png
PHI mini.jpg

De PHI MINI is speciaal ontworpen voor plaatsing in gesloten airconditioning systemen, zoals in de bus, tram, trein, metro en vliegtuig. De PHI MINI is een luchtreiniger die door middel van bipolaire ionisatie van kiemdodend UV-licht  hydro-peroxide aanmaakt die oxideren met alle aanwezige bacteriën, virussen en schimmels en deze omzetten in waterstof en zuurstof.

'Wijsheid vergaren is het streven; H202 is de sleutel!'

 

STAND ALONE UNITS

Heeft u of iemand in uw gezin een aandoening aan de luchtwegen, hooikoorts of een verzwakt immuunsysteem? Dan zijn onze losse units echt een uitkomst voor thuis en/of uw kantoor! Binnen de PHI-cel wordt namelijk d.m.v. een breed spectrum cel UV licht gericht op een katalysator. Deze katalysator is samengesteld uit 4 verschillende unieke metalen; titanium, zilver, rhodium en koper. Door deze combinatie en een zeer geringe hoeveelheid vocht welke aan de omgevingslucht wordt onttrokken, ontstaat een chemische reactie waarbij vriendelijke oxidatoren vrijkomen die verontreinigingen in de lucht elimineren en omzetten in extra zuurstof en waterstof met als resultaat een schone, zuivere en reukvrije lucht. De hydro-peroxiden elimineren ook fijnstof en pollen, zodat de prikkels weggenomen worden die irritatie van de luchtwegen kunnen veroorzaken. Bovendien activeert de hogere concentratie zuurstof het immuunsysteem.

PHI DeskAir.png

De PHI DESK AIR is een tafelmodel geschikt voor ruimtes tot 40 vierkante meter, zoals de woonkamer of kantoor. Deze past met zijn prachtige design in elk interieur. De PHI DESK AIR is een luchtreiniger die door middel van bipolaire ionisatie van kiemdodend UV-licht hydro-peroxiden aanmaakt die oxideren met alle aanwezige bacteriën, virussen en schimmels en deze omzetten in waterstof en zuurstof.

PHI MICRO.png

De PHI MICRO is geschikt voor ruimtes tot 80 vierkante meter. Kan zowel als tafelmodel of aan de wand worden bevestigd. De PHI MICRO is een luchtreiniger die door middel van bipolaire ionisatie van kiemdodend UV-licht hydro-peroxiden aanmaakt die oxideren met alle aanwezige bacteriën, virussen en schimmels en deze omzetten in waterstof en zuurstof.

IK WIL EEN UNIT RESERVEREN

Bedankt voor de inzending!

arrow&v

U kunt bij ons een product reserveren. 
Let op: 
Pas na bevestiging is de reservering definitief en maken wij een afspraak voor plaatsing/bezorging.